healing consult

Healing is een behandeling die zowel fysiek, mentaal emotioneel als spiritueel kan helpen bij genezing. Veel mensen kennen het gevoel van niet goed in je vel zitten wel, vaak is dat de oorzaak van het niet vrij stromen van energie door het lichaam. Dat worden ook wel blokkades genoemd. Dit kan vele oorzaken hebben, bv. ziekte, stress, sociale druk, rouwverwerking, slaapproblemen. Doch ook vastgeroeste patronen en ideeën,  onverwerkte emoties ( ongeacht hoelang geleden) angsten.

Healing is nooit een vervanging van reguliere zorg, het is een aanvulling op en ondersteuning van het welzijn, je goed voelen. Het helpt je gemakkelijker je ziekte of aandoening te verwerken omdat het ondersteunt en helpt aan de oplossing van de oorsprong van ziekte, trauma of een andere aandoening.  Het helpt je om je energie weer vrij en gemakkelijk te laten stromen waardoor blokkades kunnen oplossen en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Daardoor kun je moeilijke situaties beter aan en voel je je blijer en meer tevreden met jezelf.

 

Je hoeft er niet in te geloven om toch een healing te ontvangen, stel je open en laat het gebeuren, ervaar wat er met je gebeurt. Healing is voor alle leeftijden en zowel voor mens als dier.

 

hoe gaat een healing

Bij een healing lig je op een behandeltafel of als je dat prettiger vindt zit je op een stoel. Verder hoef je niets anders te doen dan te ontspannen, er wordt niet gesproken, dat mag naderhand.

Tijdens een healing maak ik contact met de spirituele wereld  om zo mijzelf als doorgeefkanaal te laten dienen voor de helende energie die jij nodig hebt.

Healing kan ook op afstand worden gegeven en tijdens een healingsessie is het niet noodzakelijk om aangeraakt te worden. Wanneer je het wel prettig vindt om fysiek aangeraakt te worden leg ik mijn handen op je schouders.

 

Hoe een healing gaat is niet te voorspellen omdat het voor een ieder anders voelt, je kan kou of warmte voelen, golven energie door je heen voelen stromen, hele diepe ontspanning en het gevoel van heel licht zijn enz.  De energie stroomt door je lichaam naar de plaatsen waar het nodig is en in de hoeveelheid die je nodig hebt. Een healing kan nog dagen of weken nawerken en het is daarom dat je in de tijd na de sessie ook nog van alles kan voelen veranderen. 

 

hoe vaak is een healing nodig

Hoe vaak een healing nodig is hangt af van wat er aan de hand is, soms kan één sessie al voldoende zijn om de balans in jezelf weer te herstellen, soms zijn er meer behandelingen nodig, bv. bij klachten die al langere tijd aanwezig zijn.

 

 

 

duur van een healing

Een healing kan in tijd variëren: 30 tot 45 minuten.